снимка Петел, архив Осем секционни избирателни комисии ще бъдат с нов

...
снимка Петел, архив Осем секционни избирателни комисии ще бъдат с нов
Коментари Харесай

Промениха адреса на осем избирателни секции във Варна

снимка " Петел ", архив 

Осем секционни изборни комисии ще бъдат с нов адрес на идните парламентарни избори на 4-ти април, заяви Нора Момчева, секретар на Община Варна.

Поради ремонт на учебните здания, в които са ситуирани изборни секции, се постановат следните промени:
- Три изборни секции от Професионалната гимназия по туризъм „ Проф. А. Златаров “ ще бъдат преместени в постройката на ОУ „ В. Друмев “, която е в непосредствена непосредственост. Така в главното учебно заведение ще бъде място на 5 изборни секции – 130, 131, 132, 138, 139. За всяка секция е несъмнено настрана помещение.
- Три изборни секции от Професионалната гимнази по строителство, архитектура и геодезия „ В. Левски “ ще бъдат преместени в прилежащата постройка на някогашната ПГС „ К. Фичето “.
- Една изборна секция от търговски център „ Кубчето “ ще бъде преместена в комплекс „ Каролина “.

Секция № 98, която до момента се обитаваше в студентското общежитие на ул. „ Петър Райчев “ 35, ще бъде преместена в учебно заведение „ Найден Геров “. Причината е, че тя е по-удобна като местонахождение за хората, които по адресна регистрация гласоподават в нея.

Гражданите са известени за смяната на местоположението посредством известия разлепени на входовете на жилищните блокове, където живеят. Обхватът на секциите и гласоподавателите в тях са оповестени на интернет страницата на общината.

По време на изборния ден прецизно ще се съблюдават прецизно Указанията за осъществяване на изборите за народни представители в страната на 4 април 2021 година, в изискванията на оповестена изключителна епидемиологична конюнктура по отношение на COVID-19, създадени от Министерството на здравеопазването.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР